Paul van Oordt  SQL Services

Freelance SQL Server specialist en troubleshooter, Utrecht / Antwerpen

0627400408 - WhatsApp - info@vanoordt.nl
LinkedIn - curriculum vitae
vanoordt.nl - English
nieuwsbrief

In-house SQL Server crash course

Ask the expert / T-SQL voor ontwikkelaars

Veelal hebben de ontwikkelaars die met SQL Server werken primair andere specialisaties, bijvoorbeeld ASP.NET en C#. De database doen ze er bij. Dat heeft tot gevolg dat er vaak onvoldoende kennis is om te kiezen uit de vele mogelijkheden die SQL Server biedt, en onvoldoende begrip om structureel problemen op te lossen. In een in-house SQL Server crash course ben ik een dag lang ter beschikking om te vertellen over de features en internals en om heel veel vragen te beantwoorden.

Voor de deelnemers betekent dit dat er veel kwartjes op zijn plaats vallen. Veel van de aanbevelingen op internet worden nu begrepen (of verworpen omdat ze duidelijk fout zijn). Een in-house maatwerk training van een dag is een zeer efficiënte manier van kennis opdoen. De inhoud van de dag is afgestemd op de behoeften van de deelnemers. Om deze zelfde onderwerpen in een opleiding met open inschrijving te behandelen is al snel een volle week benodigd. Het is een intensieve ervaring voor de deelnemers (en voor mij) en een uitstekende investering voor de klant.

Een cursus kan in het Nederlands of in het Engels.

Een greep uit de onderwerpen die aan de orde kunnen komen.

database design en programming

SQL Server internals en performance

databasebeheer

Veel gehoord: "Laten we nog een dag plannen..."

Belangstelling? Bel, app of mail: 0627400408, WhatsApp, info@vanoordt.nl

Ik verzorg ook graag een langere cursus die alle aspecten van SQL Server omvat: programming, beheer, performance, availability, security en internals. Zo'n traject duurt al snel twee weken en het organiseren daarvan is vakwerk. Gelukkig zijn er bedrijven die daar heel goed in zijn. Ik werk op dit gebied samen met Eduvision in Apeldoorn. Ik verzorg geen Microsoft Official Courses, en ik ben geen Microsoft Certified Trainer meer, maar ik kan heel flexibel invulling geven aan de leerwensen op basis van heel veel praktijkervaring.

 

(c) Paul van Oordt, vanoordt.nl
 

vanoordt.nl Laatst gewijzigd: 19 december 2022